Oyun Siteleri


Eğlence sektöründe ki sitelerimizin kapsamını genişletirken, çocuklara yönelik sitelerimizin de sayısını arttırmakla hızımızı kesmeden bunları sizler için tanıtmaya devam ediyoruz. Bugün size 3 oyun sitesi daha tanıtacağız.
Tasarımı ile oldukça dikkat çeken sitemizde, header göze oldukça hoş geliyor. Headarda koşan çocuğun üzerine mouse ile geldiğinizde yön değiştirdiğini göreceksiniz. Tasarım ile ilgili son olarak da saat 20.00′de gece temasına geçiş yapan sitemiz biraz kararıyor ve bu yönüyle de fark yaratıyor.  Özenle seçilen oyunların hepsinin Türkçe açıklamaları ve nasıl oynandığına dair ipuçları mevcut.
Domain ve tasarım olarak lider oyun siteleri ile yarışabilecek düzeyde olan sitemizin, kategorisel sub domainler ile ayrıştırılması google açısından bizi bir adım öne çıkaracak diye düşünüyoruz. Özellikle bu sitemizin yakın zamanda adından sıkça söz ettireceğine ekip olarak inancımız tam. Güzel ve özgün oyunları reklamlarla boğulmayan bir site üzerinde oynamak sizinde hoşunuza gidecek..
Tanıttığımız ilk 2 sitenin aksine açılışından bu yana neredeyse 2 yıl geçen ama yeterli ilgiyi göstermediğimiz sitemize  gün itibari ile gerekli özveriyi göstermeye başlıyoruz. 3 binden fazla özgün oyunla  sitemizde eğlenmenize yardımcı olacak bir  sitesi olarak sizleri bekliyor..Oyun oynamak için düşünmeden girebileceğiniz bir site oluşturmaya çalışıyor ve buna devam ediyoruz..