Çizgi Film Kahramanları

NARUTO
Bir varmış bir yokmuş. Dünyaca ünlü bir çizgi film olan Naruto bütün çocukların gözdesiymiş. Çocuklar ona bakmak için kendi oyunlarından bile vazgeçiyormuş. Anne ve babalar bundan çok şikayetçiymiş. Çoçuklarının televizyonun başında fazla kalmasını istemiyorlarmış. Bu yüzden Naruto’yu şikayet etmek için imze toplamışlar. Daha sonra Naruto’nun çekildiği yere baskın yapmaya gitmişler. Çocuklar yine televizyonun başındaymış. Anne ve babalar baskın yapacakları yere gelmişler. Ve çalışanlara bağırıyormuşlar. Tamda o sırada yayın yapıyorlarmış. Anne ve babalar hiç farkında değil yüksek sesle konuşuyorlarmış. Anne ve babalarını televizyonda görün çocuklar çok şaşırmışlar. Ve çok komiklerine gitmiş. Anne ve babalarının gülünç durumlarına televizyonda gören çocukların Naruto’ya ilgisi bir kat daha artmış. Her gün beraber Naruto’yu izliyorlarmış.


POKEMON

Ash 10 yaşında bastığı gün Pokemon’nu alacağı için çok heyecanlıydı. Hayalinde o Pokemonlar vardı. Kendisinin de bir Pokemonu olmasını istiyordu. Sabah biraz geç kaldı. Koşarak profesörün laboratuarına gitti. Profesör Pokemon hakkında bilgi sahibi bir insandır. Ash’a geç kaldığını bütün Pokemonların alındığını söyledi. Ama bir Pokemon kaldı, pikaçu. Ama pikaçu çok yaramaz hiç söz dinlemezdi. Poket topuna bile girmiyordu. Ash çaresiz bir biçimde dışarı çıktı. Daha önce Pokemonları olan çocuklar Pokemonlarını dövüştürüyorlardı. Yenilen Pokemonunu yenene veriyordu. Ash Pokemunu yenileceğini inandığı için dövüştürmek istemiyordu. Arkadaşları korkak değince ash’a birden cesaret geldi. Ve oyun alanına gittiler. Pikaçu birden havaya yükselerek yıldırım gibi elektrik atarak rakibinin yener. Ash çok mutlu olur. Uzun uzun düşünür. Rakibinin pokemonunu almaz.


ŞİRİNLER

 Küçükken en sevdiğim çizgi filmlerden biriside şirinlerdi. Küçükken çok yaramaz bir çocuktum. Annem beni susturmak için şirinler başladı derdi. Bende aceleyle televizyonu açardım. Şirinleri açardım şirinleri çok seviyordum. Küçük olmalarına rağmen büyük işlerin altından kalkabiliyorlardı. Ama birden şirinlerin düşmanı onları yakalamaya çalışan Gargamel vardı. Kötü bir insandı. Çirkin bir kedisiyle şirinleri yakalamak için planlar kuruyordu ama yakalayamıyordu. Yakalasa da küçük şirinler küçücük beyinleriyle kaçmayı başarıyorlardı. Şirinlerin kendileri olduğu gibi evleri ve hayatlarıda çok küçüktü. Birbirlerine hediyeler vererek ve şakalar yaparak hayatlarını geçiriyorlardı.